Tabulka

06.04.2014 08:29

22.6.2014

Po měsíci se nám povedlo zase uspořádat IDR 2014 a hned dvěmi závody. Sešlo se celkem 10 drifterů a to: Nikollas, Artuš, Lord, Erik, Marf, Karlos, Dalis, The Lukas, Dominik který pro technické problémy nakonec zasáhl jen do druhého závodu. Přišel se na nás kouknout Karel který nezávodil. První závod vyhrál Artuš, druhý Lord a třetí Erik.

Druhý závod vyhrál opět Artuš nad druhým Nikollasem a třetím Marfem. Artuš dokázal udolat všechny driftery stylem přišel vyhrál a odchází :o) a ujmul se do dalšího závodu vedení letošního ročníku.

 

20.4.2014

Další díl závodu IDR 2014 se konal v tělocvičně na várenské a to rovnou třemi závody. Zůčastnilo se celkem 10 drifterů Nikollas, Erik, Marf, Lord, Karlos, Artuš, Dalis, Karel, Dominik, Lukáš. Závody se nesli v klidném a kamarádském duchu plném driftu. První závod vyhrál Erik, druhý nadějný nejmladší člen Dominik a jako třetí Artuš. Ve druhém závodě urval vítězství Artuš, druhý Dalis a jako třetí Lord. V posledním závodě se povedlo vyhrát našemu poslednímu nováčkovi Dalisovi následován Erikem a jako třetí Nikollas, který jezdil s náhradním vozem.  Absolutního vítěze tohoto trojzávodu nejde určit, protože se shodli dva drifteři, a to Dalis a Erik.

13.4.2014

První závod Inter Drift Race (IDR) se povedl a sešlo se nás celkem devět drifterů.  A to Nikollas, Dalis, Artuš, Marf, Erik, Dominik, Lord, Tabbert, Karel. Závod nakonec vyhrál nadějný kolega Dalis. Druhý Nikollas. Jejich finále bylo vyrovnané a borci si ho dali rovnou třikrát. A jako třetí skončil Artuš. Děkuji všem zúčastněným a gratuluji vítězi a čest poraženým.