VELETRH HRAČEK 2013

18.11.2013 21:53

Veletrh hraček 2013

Byli jsme tam !!!

   Veletrh hraček je již tradicí a náš tým se tak už po třetí v řadě zúčastnil této významné akce né jen v rámci Ostravy. Pořadatelská firma  EXAGE nám opět vyšla vstříc a poskytli nám neskutečný prostor. My jsme se chopili této šance     a postavili skvělou drift city dráhu s pěkným, reálným prostředím plným detailů. Současně se nám povedlo pro návštěvníky nachystat jednoduchou, ale záludnou zkušební trať, kde si mohli všichni vyzkoušet své drift umění. Mnozí zjistili,    že driftovat není tak jednoduché, jak to na pohled vypadá.

   Neméně zajímavou novinkou letošního veletrhu se stal RC Off-Road-trialový kopec hlíny, plný různých nástrah v podobě mostů, stoupání, klesání a jiných překážek  pro Rc trialové speciály, které si mohli návštěvníci rovněž zapůjčit     a zkusit si tak buď jen přejet nějaký ten kopec či překážku, nebo rovnou porovnat své síly s ostatními v rámci mini triálových závodů.

   Za celé čtyři dny plné driftu a trialu jsme pořádali dvakrát denně ve 12 a 16 hodin soutěže pro veřejnost. Každý den po jedné soutěži na trialové  a drift dráze.

Návštěvníci tuto možnost náležitě využili a s elánem soutěžili o hodnotné ceny, které poskytli jak pořadatelé fa. „Exage“, tak Albi, rádio Orion a Svez-Se.

    Všem sponzorům děkujeme. Především lístky na hokej od ORIONU byli velmi lákavé hlavně pro tatínky :o)

    Zajímavým zpestřením akce byla návštěva a prezentace těch nejlepších drifterů z české drift komunity a současně také dnes již úřadujícího mistra Moravy v RC Off-Road TRIALU.

    Čtyř denní maratón se nám z naší stránky určitě povedl a věříme, že se všem líbil. Už teď na základě nových zkušeností plánujeme co zlepšit a jak připravit pro další ročník zase něco nového-zajímavého. Děkujeme všem za přízeň a budeme se na vás opět těšit na dalším ročníku v roce 2014.

(Nikollas, tabbert)