Warm Up to Yokomo RC Drift Europe Meeting Otrokovice 11.-13.7. 2014

12.07.2014 09:00

Warm Up to Yokomo RC Drift Europe Meeting Otrokovice 11.-13.7. 2014

 

Obrovský úspěch našeho člena Lordferyho na nabitém závodě plné ostřílených drifterů. Po vyhrané kvalifikaci potvrdil kvalitu a skončil na nádherném 3.místě . Na druhém místě skončil Mikule a po neskutečném boji až z posledního místa v kvalifikaci vyhrál Meca.  Byla to neskutečná jízda.

Další členové jako Márf, který finišoval s dostavbou podvozku, skončil na nepěkném posledním 20. místě, co se dá omluvit čerstvě koupeným novým strojem od Vikiho. Další nadějný nováček Artuš bojoval, co to šlo a nakonec z toho bylo pěkné 18. Místo. Erik se také pral se záludnou tratí ale v posledním bettlu o postup do další skupiny narazil na Mecu a jak to dopadlo je jasné. Musíme, podotknou, že prohrál se ctí a Mecovi to nedal zadarmo, takže z toho bylo pěkné 15. místo.

Další vynikající a stále se zlepšující Dalis,  který poprvé zkusil kouzlo CS, si nakonec vybojoval krásné 12. místo. A jako poslední Nikollas, který jako vždycky bojoval s nastavením vozu, ale možná i sám se sebou si po totálně profláknuté kvalifikaci překopal auto a šel na věc .  Nikollasovi se společně s Mecou povedlo vyhrát poslední skupinu a postoupili do druhé skupiny, kde následně Nikollas s Mecou prohrál a pokračoval v prohraných, kde porazil dalšího závodníka a narazil opět na Mecu.  Meca se sice potýkal s technickými problémy, ale nakonec opět Nikollase porazil a poslal na výsledkovou listinu na krásném 11. místě.

Akci jsme si tradičně užili takže Viki s Heppym odvedli tradičně vynikající práci po všech stránkách, za co jim patří obrovský dík. Děkujeme pánové.