Drift odpoledne v ModelPortu

19.12.2011 19:44

V sobotu 17.12 jsme se sešli v ModelPortu, kde jsme zkusili postavit trať, pokud možno co nejvíce velikostí a tvarem, odpovídající Erikovu projektu trati v garáži.

Zjistili jsme, že Prostor je dostatečný a trať bude hodně technická. Někdo byl spokojen, někdo měl nějaké drobnější výhrady… každopádně bude potřeba návrh doplnit o nějaké další průjezdy mezi oblouky a možná osadit ještě jeden kruháč jako vyčkávačku.

Po zběsilém nekoordinovaném lítání, ne jen dveřmi napřed, jsem opět zkusily dát menší závod v Battlu. Tentokráte byly pravidla už malinko přísnější, než v Bohumíně.

Celý závod řídil Nikollas, který se jako jediný neúčastnil jako jezdec (bylo to jeho dobrovolné rozhodnutí). Kdo vyhrál není snad až tak důležité (mimochodem byl to „rskedar“) spíše je podstatné, že nás to zase kousek posunulo a to hlavně v přístupu k hodnocení, pravidlům a zjištění, že by bylo dobré první kolo jet jako zahřívací a až posléze dvě závodní kola.

Pokud mohu hodnotit sám za sebe, tak si myslí, že se celkově odpoledne vydařilo a už se těším na další,  možná už v naší garáži ;-)